Kondiční létání s drony

Tříhodinový kurz látání s drony je nacpaný zážitky.
Instruktor vám nejprve vysvětlí pravidla správného létání s drony, osvojíte si jejich technické vychytávky a pak už se jde na létání! Samozřejmě si pak prohlédnete všechny záběry, které natočíte. Třešničkou celého kurzu je pak možnost nasadit si VR brýle a naprosto se tak sladit s dronem.
Budete mít pocit, jako by vám narostla křídla! Tak frčíme! Postupně si v průběhu kurzu vyzkoušíte létat se 4 nadupanými drony od společnosti DJI:  - Tello: Začneme hezky postupně.
Tello je nejmenší z rodiny DJI dronů – hraček, je perfektně skladný, lehký a snadno ovladatelný.
Váží pouhých 80 gramů, má vestavěnou HD kameru (rozlišení videa 720/30p a fotky s rozlišením 5MPx). Tello je možné programovat v intuitivním programu Scratch.  - DJI Mavic Air: Perfektní parťák pro každé dobrodružství.
Je skládací a praktický, je vybavený 4K kamerou umístěnou na 3osém stabilizátoru, samozřejmostí je také výkonný senzorový systém FlightAutonomy 2.0. Dron může pilot ovládat pomocí vysílače, telefonu nebo dokonce jenom pomocí gest.
Tento model váží 430 gramů a dokáže letět 21 minut! - Mavic 2 Zoom: Nová verze Mavica.
Stále perfektně skladný, navíc je ale tišší, výkonnější a samozřejmě také inteligentnější.
Točí krásná 4k videa, dokáže letět až 72 km/h, vydrží půl hodiny.
2× optický, 2× digitální zoom, nová funkce Hyperlapse, automatický mód Dolly zoom (pro záběry jako z hollywoodského trháku). To si musí vyzkoušet každý nadšenec!  - DJI Phantom 4 Pro: tato kvadrokoptéra je vybavena pevnou hořčíkovou konstrukcí, několika letovými režimy s různými vlastnostmi, dosahem ovládání až na 5 kilometrů a schopností letět až 28 minut na jedno nabití.
Díky 4K Ultra HD kameře umístěné na 3osém stabilizovaném závěsu pořizuje perfektní záběry a video.
Online náhled je možné díky systému Lightbridge sledovat v kvalitě 720p. Samozřejmostí jsou antikolizní čidla a video poziční systém.