Ošetřovatelem v zoo na jeden den + nocování | zážitkový poukaz

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
Ideální dárek pro milovníky zvířat, kteří se už odmala chtěli stát ošetřovateli v zoo. Tady se jim sen konečně splní.
Dozví se, co zvířata jedí a proč, jak se jejich krmné dávky připravují, jak a kdy se rozváží, jak se uklízí jejich ubikace a že i zvířata mají své dny, kdy nemají náladu a jindy by si zase pořád jenom hrála.
A pak se o ně budou samozřejmě starat.
Na celých 5 hodin se totiž stanou zaměstnanci ZOO Tábor. Zážitek si užijete také v noci, protože přímo v zoo přespíte. 5 hodin práce se zvířaty pro celou skupinu neomezený vstup do ZOO Tábor na dva dny komfortní ubytování na 4lůžkovém pokoji s vlastní koupelnou a WC, nebo v 8lůžkovém apartmánu s koupelnou, WC, kuchyňskou linkou a lednicí kniha o záchraně ZOO Tábor  Informace k příjezdu a odjezdu: Check-in (v den příjezdu) od 15:30 Check-out (v den odjezdu) do 10:00 Termín je potřeba domluvit telefonicky minimálně 1 měsíc předem.  Během zážitku je možné fotit i točit videa.
Ale vzhledem k tomu, že program je nabitý od začátku do konce, možná na to ani nezbyde čas! Rozhodně doporučujeme pracovní obuv a pohodlné oblečení, u kterého nevadí, že nezůstane bez poskvrny. Zážitek si mohou celoročně užít všichni milovníci zvířat starší 12 let (do 18 let je potřeba doprovod rodičů). Pro fyzickou náročnost není zážitek vhodný pro ženy v pokročilé fázi těhotenství.   Nástup na zážitek je možný pouze ve dnech neděle - čtvrtek.