Objevte Bretaň a Normandii Zahraničí

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Letiště Paříž - Le Bourget Po příletu si půjčíme auto a pojedeme na ubytování, cestou se zastavíme v obchodě nakoupit nějaké potraviny a samozřejmostí je i dobré francouzské víno na večer po focení :) Falaise d'Aval Po ubytování pojedeme na Étretat: místo, kde si každý fotograf příjde na své, je obklopeno nádhernými křídovými útesy, takže nás tady čeká překrásná procházka a po té focení západu slunce.
Poté se přesuneme na ubytování, kde si odpočineme, dáme si víno a probereme program na následující den. 2. den Falaise d'Aval Sbaleni, po dobrém víně a snad i vydatném spánku opuštíme ubytování a vracíme se opět na Étretat, kde si budeme užívat a také zachycovat atmosféru vycházejícího slunce.
Omaha Beach Historicky významné místo, které je hned u moře určitě stojí za navštívení.
Poté pojedeme k Mont-Saint-Michel, kde se ubytujeme v krásném měste Dinan.
Mont-Saint-Michel Mont Saint-Michel je jedním z největších lákadel, které asi ani nemusím představovat, pojedeme si zmapovat terén na focení západu slunce a také se poprocházet a pokochat se. Mont-Saint-Michel A konečně západové focení jednoho z nejzajímavějších míst.
Když budou večer podmínky, můžeme se zde společně pokusit i o noční fotografii.
Pokud budeme fotit hvězdy tak přijedeme na ubytování a půjdeme rychle spát abychom měli energii na další focení východu slunce.
3. den Mont-Saint-Michel Byla by hloupost kdybychom sem jeli fotit pouze jednou.
Brzo ráno vyjedeme zkusit štěstí znovu na východ slunce.
Hned po východu slunce si půjdeme prohlédnout vnitřní areál a pak pojedeme na ubytování trošku si odpočinout.
Cap Fréhel Mys Cap Fréhel, je krásné místo kde bude rozhodně co fotit ! :). Poprocházíme se tady a počkáme na západ slunce.
Po focení pojedeme zpět na ubytování kde si pořádně odpočineme a nabere síly na východové focení 4. den Cap Fréhel Východová varianta č. 1. Pokud nám zde výjde západ slunce, pojedeme fotit východ na Fort la Latte Fort la Latte Fort la Latte je kousíček od Cap Fréhel - východová varianta č. 2 Dinan Jedno z nejzachovalejších středověkých městeček Bretaně, kde budeme ubytováni.
Zajdeme si na nějaké dobré místní jídlo a pojedeme na další ubytování směrem k Ploumanac'h Ploumanac'h Přes den si tady uděláme výlet, projdeme se, pokocháme se a najdeme místo na západové focení na další den. Castel Meur Tohle je opravdu hodně kouzelný místo na focení, takže sem pojedeme dopředu před západem slunce abychom si našli to nejlepší místo na focení.
5. den Castel Meur Ubytovaní budeme kousek, takže pojedeme i na východ slunce po kterém si zde dáme rozchod, každy se pokochá tím co se mu bude nejvíce líbit a pak pojedeme odpočinout na ubytování.
Ploumanach Po tom co se sbalíme a načerpáme energii u dobrého jídla se vydáme fotit západ slunce po kterém pojedeme cca 2 hodiny na další ubytování kde už zůstaneme do konce.
6. den Phare de Kermorvan Focení jednoho ze dvou nejhezčích majáků při východu slunce nás bude čekat zasloužený odpočinek, dobré jídlo a víno, v této části tripu zvolníme tempo.
Plage des Blancs Sablons Krásná pláž kde si odpočineme před focením západu slunce.
Phare de Kermorvan Zde budeme určitě fotit i západ slunce, věřte mi, stojí to za to ! :) 7. den Phare de Kermorvan Východ slunce Pointe Saint-Mathieu Překrásné místo s kostelem a dalším majákem.
Le Phare du Petit Minou Druhý ze dvou nejhezčích majáků, po dobré večeři nás zde bude čekat focení západu slunce.
8. den Le Phare du Petit Minou Poslední focení východu slunce a odjezd na letiště.
Letiště Paříž - Le Bourget