Apiterapie: Včelí terapie v sauně, masáž a relaxace na úlech

Dvouhodinová relaxace v Apidomku v Úštěku už čeká! A jak to celé probíhá?

Po příjezdu účastníka nejprve čeká 25minutový pobyt v apisauně, která kombinuje léčivé účinky infrasauny s včelími produkty.
Taková apisauna pořádně prokrví tělo a nastartuje imunitní systém.
Po prohřátí a zrelaxování následují další procedury. Další na řadě je 25minutová relaxační apimasáž.
Je na výběr ze 3 typů masáží zad – z havajské Lomi Lomi, masáže lávovými kameny nebo medové masáže: Lomi Lomi má původ na Havaji a uvolnění svalů provádí masérka pomocí předloktí.
Dokáže tělo dokonale uvolnit a navodit hlubokou relaxaci.
Odbourává stres a harmonizuje psychickou a fyzickou rovinu těla. Masáž lávovými kameny (hot stone) stimuluje lymfatický sytém a krevní oběh.
Pomocí nahřátých kamenů dochází k uvolnění svalů i mysli a pomáhá regeneraci celého těla. Apiterapeutická medová masáž zbavuje stresu, svalového napětí, rozproudí lymfu a zbaví pokožku choroboplodných zárodků.
Pokožka bude vyčištěná, prokrvená a připravená na samoozdravné procesy. Jako poslední procedura je připravená 60minutová relaxace v biopoli, tedy ležení na úlech, které umí zbaví stresu a dovolí tělu nastartovat samoozdravné procesy. Po celou dobu zážitku je k dispozici ovčelená voda k osvěžení. Pobyt v Apidomku není vhodný pro těhotné ženy a děti do 10 let. Dále pokud u vás momentálně probíhá infekční onemocnění, máte kožní onemocnění nebo otevřené rády, křečové žíly, vysoký krevní či oční tlak, srdeční onemocnění, žaludeční vředy, nemoci kostí a zlomeniny, rakovinu nebo alergii na pyl.