Léčivý pobyt Luna pro ženy Zahraničí

1. den Luqa Żebbuġ příjezd na místo ubytování 2. den Żebbuġ dopolední program - ženský kruh, seznámení s pobytem odpolední program - řízená meditace 3. den Triq Skapuċċina ranní jóga - 5 Tibeťanů Ggantija Temples Entrance dopolední program - návštěva chrámu Ggantija Chrámy Ġgantija byly v roce 1980 zapsány na seznam světového dědictví UNESCO.
V roce 1992 výbor UNESCO dále rozšířil stávající seznam o pět dalších megalitických chrámových míst.
Jedná se o chrámy Ħaġar Qim (v Qrendi), Mnajdra (v Qrendi), chrámy Ta' Ħaġrat (v Mġarr), chrámy Skorba (v Żebbiegħ) a chrámy Tarxien (v Tarxien).[8] V současné době jsou lokality spravovány organizací Heritage Malta, zatímco vlastnictví okolních pozemků se liší místo od místa.[9][10] Kromě nich jsou na Maltě další megalitické chrámy, které nejsou zařazeny na seznam světového dědictví UNESCO Żebbuġ odpolední program - jóga pro uvolnění 4. den Triq Skapuċċina ranní jóga - 5 Tibeťanů L-Għasri dopolední program - ženský kruh zaměřený na téma sebelásky a odpuštění Żebbuġ odpolední program - řízená meditace 5. den Żebbuġ ranní jóga - 5 Tibeťanů dopolední program - ženský kruh na zaměřený na téma rušení programů a úleva od stresu odpolední program -
odpolední program - jóga pro uvolnění 6. den Triq Skapuċċina ranní jóga - 5 Tibeťanů Citadel dopolední program - návštěva Citadely Cittadella (maltsky: Iċ-Ċittadella), také známá jako Castello (maltsky: Il-Kastell),[a] je citadela ve Victorii na ostrově Gozo na Maltě.
Tato oblast byla obydlena od doby bronzové a místo nyní obsazené Cittadella je považováno za akropoli punsko-římského města Gaulos nebo Glauconis Civitas.
Během středověku byla akropole přeměněna na hrad, který sloužil jako útočiště pro obyvatele Goza.
V 15. století se za jeho hradbami začalo vyvíjet předměstí a tato oblast nyní tvoří historické jádro Victorie.
Obrana hradu byla v 16. století zastaralá a v roce 1551 osmanská síla napadla Gozo a vyplenila Cittadellu.
V letech 1599 až 1622 byla provedena velká přestavba jižních hradeb Cittadelly, která ji přeměnila na pevnost se střelným prachem.
Severní hradby zůstaly nedotčeny a dodnes si zachovaly převážně středověkou podobu.Nové opevnění bylo v pozdějších desetiletích kritizováno a v 17. a 18. století byly několikrát vypracovány plány na zbourání celé citadely, které však nebyly nikdy uskutečněny.
Cittadella krátce viděla akci během francouzské invaze a následného povstání v roce 1798; v obou případech se pevnost vzdala bez většího boje.
Zůstal vojenským zařízením, dokud nebyl 1. dubna 1868 Brity vyřazen z provozu.
Cittadella obsahuje kostely a další historické budovy, včetně katedrály Nanebevzetí Panny Marie, která byla postavena v letech 1697 až 1711 na místě dřívějšího kostela.
Citadela je od roku 1998 zařazena na maltský předběžný seznam památek světového dědictví UNESCO.
Gozo odpolední program - závěrečný ženský kruh na tajném spirituálním místě, poděkování ostrovu a rozloučení 7. den Żebbuġ ranní jóga - 5 Tibeťanů volný den - program dle vašeho uvážení 8. den Żebbuġ ranní jóga - 5 Tibeťanů odjezd