Skiathos Zahraničí

1. den Διεθνής Αερολιμένας Σκιάθου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" Na letišti si vyzvednete auto, na stejném místě ho budete také vracet.
V ceně máte již pojištění, není třeba přikupovat další. 2. den Παραλία Μπανάνα Paralia Mpanana je malá pláž s bílým jemňoučkým pískem na jihozápadě Skiathosu uzavřená mezi skalisky.
Je tu veškerá vybavenost.
Voda je čistá a moře klidné, proto je tato pláž skvělá pro rodiny s dětmi. Agia Eleni Beach Poklidná pláž Ayia Eleni leží kousek od letoviska Koukounaries.
Je obklopena zelenou přírodou plnou borovic a jsou zde nádherné západy slunce. 3. den Holy Monastery of the Annunciation to the Virgin Mary Pokud chcete vyrazit i za historií, určitě zavítejte na toto důležité náboženské míst - klášter Evangelistria z roku 1806. Je otevřen každý den od 8:00 do 12:00 a od 16:00 do 20:00. Navštívit můžete kostel, nádvoří a malé muzeum. 4. den Kastro Beach Oblázková pláž Kastro nacházející se na stejnojmenném mysu má trošku strmější vstup do vody, není proto vhodná pro rodiny s dětmi.
Skalnaté okolí je však nádherné a stojí i tak za návštěvu.
Nachází se zde také občerstvení. Lalaria beach Nedaleko se nachází nádherná Lalaria.
Tato pláž je opět oblázková, s průzračnou vodou a bílým skaliskem v pozadí.
Nenachází se tu žádná vybavenost. 5. den Skiáthos Hezké město nesoucí název ostrova se pyšní promenádou i zajímavými památkami i dalšími místy - kostel Agios Nikolaos, katedrála Trion Lerarhon, přístav, mys Plakes.
Vykoupat se můžete na pláži Megali Ammos. 6. den Platanias Největší letovisko ostrova je poměrně poklidné.
Obklopují ho borovicové lesy, pláže jsou písčité a je zde veškerá vybavenost.
Je to ideální místo pro rodiny s dětmi. 7. den Xanemos Beach Tato oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody je ideálním místem pro ty z vás, co rádi pozorují letadla.
Je kousek od přistávací plochy. 8. den Διεθνής Αερολιμένας Σκιάθου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" Vyrazte dříve a udělejte si procházku okolo letiště.
Letadla můžete totiž pozorovat jen z pár metrů.
Ideálním místem, co zadat do GPS, je bar Amaretto.