Odpočinek v luxusním apartmánu na italském pobřeží

1. den Federico Fellini International Airport Luxury Apartments Cervia Cervia Po příjezdu se můžeš věnovat průzkumu města Cervia.
Cervia je známá pro své slané bažiny a pláže, takže si můžeš užít nádherný výhled na pobřeží Jaderského moře.
Můžeš také navštívit místní muzeum "MUSA" nebo si prohlédnout městskou věž "Torre San Michele". 2. den Ravenna Druhý den se vydej do nedalekého města Ravenna, které je známé pro své byzantské mozaiky a UNESCO světové dědictví.
Zajímavá místa jsou například Bazilika San Vitale, Galla Placidia Mausoleum a Královská kaple. 3. den San Marino Čtvrtý den můžeš navštívit malý stát San Marino, který je úplně obklopen Itálií.
Je to jedna z nejstarších republik na světě a její středověké hrady a pevnosti nabízejí krásné výhledy na okolní krajinu.
Můžeš také navštívit Muzeum moderního umění v San Marinu. 4. den Cesenatico Poslední den můžeš strávit v Cesenaticu, což je další malé přístavní město na pobřeží.
Můžeš navštívit muzeum námořních lodí, které zahrnuje repliky tradičních italských lodí a rybářské lodě.
Také můžeš projít historickým centrem města a ochutnat místní speciality v některé z místních restaurací. 5. den Rimini Třetí den se vydej do Rimini, což je další známé pobřežní město.
Můžeš navštívit antický římský most "Ponte di Tiberio" a Arch of Augustus, nejstarší dochovaný římský triumfální oblouk.
Pokud máš rád historii, můžeš také navštívit římské amfiteátrum. Federico Fellini International Airport