Top v New Yorku + NHL se zastávkou v Londýně

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Praha Vaše odletové místo Londýn Přistanete v Londýně ,kde si vás  na letišti vyzvednu a přesunem se do centra na asi  tak 6-ti hodinovou tour Top z Londýna. 2. den Letiště Londýn Heathrow (LHR) Odtud odletíme do USA Newark Liberty International Airport Tady přistaneme v USA 3. den Newark Ve městě Newark bude naše základna a nachází se v New Jersey Prudential Center Náš 1 zápas NHL  New Jersey Devils vs. Columbus Blue Jackets v 15,00 NY času Lístky na NHL zápasy nejsou v ceně.
Po domluvě Vám je rádi pomůžeme zakoupit, každý zákazník si je však hradí sám. 4. den Tento den bude plný hokeje kdy se budeme moci podivat na dva zápasy NHL na dvou různých stadionech v 1 den. Po obědě zavítáme na NY Rangers - Boston a v 19.00 můžeme vidět NJ Devils - Buffalo Pennsylvania Station Hlavní vlakové nádraží na Manhatenu Madison Square Garden New York Rangers vs Boston Bruins ve 13,00 NY času Lístky na NHL zápasy nejsou v ceně.
Po domluvě Vám je rádi pomůžeme zakoupit, každý zákazník si je však hradí sám. New York Ve městě New York toho spoustu uvidíme,zažijeme a hodně nachodíme😂😍😎 Prudential Center New Jersey Devils vs. Buffalo Sabres v 19,00 NY času Lístky na NHL zápasy nejsou v ceně.
Po domluvě Vám je rádi pomůžeme zakoupit, každý zákazník si je však hradí sám. 5. den World Trade Center Návštĕva místa kde do září 2001 stávala ikonická dvojčata a v současné době je zde památník věnovaný obětem teroristických útoků z 11.9.2001.možnost návštěvy muzea 9/11 které je rovněž věnováno "Dvojčatům" Wall Street Wall Street je osm bloků dlouhá ulice ve finanční čtvrti Dolního Manhattanu v New Yorku.
Vede mezi Broadway na západě do South Street a East River na východě.
Termín „Wall Street“ se stal metonymem pro finanční trhy Spojených států jako celku, americký průmysl finančních služeb, finanční zájmy se sídlem v New Yorku nebo samotnou finanční čtvrť.
New York, zakotvený u Wall Street, byl popsán jako hlavní světové finanční a fintech centrum South Ferry Plaza South Ferry Plaza, také nazývaný A Lighthouse At The Tip Of The Island, byl supervysoký mrakodrap navržený v roce 1987, aby se tyčil přímo u řeky East River na ostrově Manhattan v New Yorku.
Budova by seděla na vrcholu terminálu South Ferry a věže 1 084 stop nad úrovní ulice, s 60 patry kancelářských prostor.
Odtud  vyrazíme trajektem na State Island,kde budeme projíždět kolem sochy Svobody a na zpeteční cestě uvidíme v celé kráse dolní Manhatten.
😎😍 Socha Svobody Socha Svobody je obrovská neoklasicistní socha nacházející se na Liberty Island v newyorském přístavu ve Spojených státech.
Tuto měděnou sochu, dar francouzského lidu obyvatelům Spojených států, navrhl francouzský sochař Frédéric Auguste Bartholdi a její kovovou kostru zkonstruoval Gustave Eiffel.
😎😍 Brooklynský most Brooklynský most je jeden z nejstarších visutých mostů ve Spojených státech amerických.
rozpětí mezi pilíři 486,3 metrů a vede přes řeku East River.
Spojuje dvě části New Yorku – Manhattan a Brooklyn.
V době jeho otevření se jednalo o největší visutý most na světě a první visutý most na ocelových lanech.
Do Brooklynu přijedeme metrem a most přejdeme po svých zpět na dolní Manhatten 😎😍 Fotky na mostě jsou jedny z Top v New Yorku 😍 World Trade Center One World Trade Center, v překladu Obchodní centrum jednoho světa, dříve známý jako Freedom Tower, je mrakodrap postavený v bezprostřední blízkosti místa, kde stály původní budovy Světového obchodního centra, které byly zničeny teroristickými útoky z 11. září 2001. 6. den Top of The Rock Rockefeller center je ikonický mrakodrap na který stojí za to se vyškrábat,fota na zdejší střeše jsou nejlepší na celém Manhatemu😍😎😍😎😍😎😍😎👌 Vessel Vessel je rozhledna v části Hudson Yards v New Yorku, kterou navrhl Thomas Heatherwick.
Celá struktura je inspirována starověkými stepwells v Indii.
a má 2 500 schodů ve 154 schodištích, což odpovídá 15 podlažím, otevřena pro veřejnost byla 15. března 2019  Od Vessel se projdeme dolů Manhattenem mezi věžáky po High Line..viz níže 😎😍 The High Line High Line je 2,33 kilometrů dlouhý visutý park a greenway na bývalém kolejišti na ostrově Manhattanu v New Yorku.
Jedná se o původní kolejiště z roku 1934, které bylo dlouhé celkem 21 km a 50 let se po něm dopravovaly různé produkty mezi zdejšími továrnami,je to skvělá procházka zelení akorát že se nachází několik metrů nad zemí 😛 Little Island Little Island, dříve Little Island at Pier 55 či Little Islands @Pier55 je park, nacházející se na umělém ostrově na řece Hudson v New Yorku.
Park navrhlThomas Heatherwick se svým studiem.
z ostrova jdou udělat krásný fotky New Jersey krerý leží na pravém břehu řeky Hudson,vlevo máme dolní Manhatten 😎😍 7. den Prudential Center New Jersey Devils vs. New York Islanders  v 19,00 NY času  😍😎🌞⭐🔥✅✅💰🌞👍👌👍👌 Lístky na NHL zápasy nejsou v ceně.
Po domluvě Vám je rádi pomůžeme zakoupit, každý zákazník si je však hradí sám. 8. den Intrepid Sea, Air & Space Museum Intrepid Sea, Air & Space Museum je americké vojenské a námořní historické muzeum v New Yorku se sbírkou muzejních lodí.
a letadel . Nachází se na Pier 86 na 46. ulici, podél řeky Hudson, ve čtvrti Hell's Kitchen na West Side na Manhattanu Time Square Jedna z nejrušnějších pěších zón na světě, je také centrem divadelní čtvrti Broadway a hlavním centrem světového zábavního průmyslu.
Times Square je jednou z nejnavštěvovanějších turistických atrakcí světa a ročně přiláká odhadem 50 milionů návštěvníků.
😎 zakusíme atmosféru přes den i  večer. 9. den Newark Liberty International Airport 10. den Newark Liberty International Airport Praha