Roadtrip po stopách korku a surfování!

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Lisabon Večerní přílet do Lisabonu, vyzvedneme si na letišti auta a vydáme se z letiště přímo na naše ubytování.
První noc strávíme v Lisabonu, ale hned ráno se vydáme na nezapomenutelný roadtrip! 2. den Lisabon Roadtrip začíná! Almendres Cromlech Cože, Stonehenge v Portugalsku, přímo mezi korkovníky?

To musím vidět! Évora Trocha historie a kouzlo jednoho z nejstarších měst, tohle zažijeme v Evoře! Monsaraz Faro Do každého auta potřebujeme jednoho DJe na cestu! 3. den Faro Dopolední surfování v místní surfové škole, procházky po okolí, jóga a chill na pláži.  Odpoledne nasedáme do aut a jedeme objevovat! Praia da Marinha Benagil Caves Algar Seco Parque 4. den Faro Dopolední surfování v místní surfové škole, procházky po okolí, jóga a chill na pláži.  Pokud někdo nemá zájem  o lekce surfování, nebo by rád absolvoval jen některé, může si dopoledne zpříjemnit relaxem, koupáním, opalováním, nebo procházkou po pláži Odpoledne nasedáme do aut a jedeme objevovat! Ponta da Piedade Cabo de São Vicente 5. den Faro Dopolední surfování v místní surfové škole, procházky po okolí, jóga a chill na pláži.  Odpoledne nasedáme do aut a jedeme objevovat! Eco-Cork Factory | Eco-Fábrica de Cortiça | Francisco Carrusca Faro 6. den Faro Dopolední surfování v místní surfové škole, procházky po okolí, jóga a chill na pláži.  Vyhlášení nejzábavnějšího surfaře tripu! Odpoledne nasedáme do aut a jedeme zpět na sever! Lisabon 7. den Lisabon Nazaré Cože?

! Nejvetší vlny na světě?

! 30 metrové vlny?

Vždyť my jsme se včera topili v půlmetrové vlně...  Peniche Uvidíme jak nám síly vystačí, ale tohle místo za návštěvu taky stojí! Lisabon Chill v Lisabonu, loučení s Portugalskem, drink v centru :) 8. den Lisabon Dopoledne se největší nadšenci můžou vydat ještě na procházku Lisabonu a po obědě se vydáme společně na letiště a zpět do ČR :)