Surf, Meditace a Hiking na Severních plážích v Austrálii

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den První den vás já vyzvednu kde je potřeba 😉 a zavezu vás přímo do vašeho domluveného ubytování.  Dáme si drink 🍸 při západu slunce a vychutnáme si prvotní nádech letního oceánského ovzduší na krásných Severních plažích v Sydney. Manly Beach 2. den Druhý den se nejprve zapotíme při funkčním tréninku pod palmami 🏋 na Freshwater beach, dostaneme se do přítomného okamžiku meditací 🧘‍♀️, skočíme se schladit v oceánu a dáme si snídani a ranní kávičku ☕ v lokálním Cafe u pláže.  Pak se vydáme trajektem 🚢 do centra Sydney, kde si uděláme fotečku se slavnou Operou.
Mrkneme se na roztomilé koaly 🐨 a klokany 🦘 ve Wildlife a také uvidíme 14 druhů žraloků 🦈  v Sealife.
Určitě nezmeškáme nádherný výhled na celé Sydney z věže Sydeny Tower Eye. Také máme možnost se mrknout do Madame Tussauds = Muzeum voskových figurýn, kde mužete vidět například slavného Steve Irwina známého jako lovec krokodýlů 🤗. Večeři si dáme v Darling Harbour, kde je plno skvělých možností. Je na vás, zda chcete vidět vše a nebo třeba jen dvě atrakce.
Já se moc ráda přízpůsobím.
😉 Ceny:  Avokádový toast na snídani $15 AUD Káva je okolo $5.30 AUS Wild life Sydeny zoo, Sea LIfe, Madame Tussauds, Sydney Tower Eye : $85 AUD/ osobu (všechny čtyři atrakce) Freshwater Beach Sydney 3. den Třetí den:  ÁÁááá... je to tady.
 Konečně se postavíš na surf 🌊 a užiješ si pravý australský život jako surfař 🏄‍♀️. Žadné zkušenosti mít nemusiš.  Po surfovaní se vydáme na tůru "Spit to Manly", kde si uděláš krásné fotky, pokochaš se přírodou a výhledem na ocean a snad i potkáme nějaké krásné ptáčky, kteří tu žijí.
Například "Rainbow Lorikeet" 🦜 nebo "Cackatoos".  Večer si vychutnáme tu nejlepší australskou večeři s mořskými plody, kde ochutnaš něco co nenajdeš nikde jinde "Bugs" = Australští brouci, jsou to mořské plody které jsou výborné a milovníci mořských plodů by si je za každou cenu neměli nechat ujít.
Tito brouci jsou druh humra, který se vyskytuje pouze ve vodách obklopující Australii, a jako třešinku na dortu to máš s nádherným výhledem na přístav.  Ceny: Surf school: 4 lekce $210 AUD/osobu Spit to Manly Walk 4. den Čtvrtý den si přivstaneme a dáme si relaxační Yin jógu na Curl Curl Beach🧘‍♀️ při východu slunce 🌅 , opět vás provedu meditací a hupneme se do oceanu osvěžit 🌊 .  Vydáme se na celodenní výlet do Blue Mountains, spirituálni energie a síla hor Tě nemine 🤩✨. Ceny: V Modrých horách je něco jako vláček/ lanovka $49.90 South Curl Curl Beach Modré hory 5. den Pátý den:  V tomto okamžiku už jsi surfař profík🏄‍♀️, ale stále zdokonaluješ svůj surfařský styl.  Po ranní lekci na surfu se vydáme autem 🚗 na Palm Beach, kde strávíme odpočinkové odpoledne na pláži ☀️🌊. Pokud nechces odpočívat, zahrajeme si plážové sporty (např.
frisbee apod). Před západem slunce 🌄 si vyšlápneme k Majáku, kde je užasný výhled na celé Severní pláže.
  Palm Beach Barrenjoey Lighthouse 6. den Šestý den si ráno projdeme víkendové trhy v Manly, kde můžete nakoupit australské dárečky pro své milované 👨‍👩‍👧🎁💕. Tyto trhy jsou užasné v tom, že jsou to pouze lokální podniky a vše je vyrobené tady v Australii.  Zavedu vás do nejlepší prodejny "cookies" 🍪, to se opravdu budete oblizovat 😋. Odpolední surf 🏄‍♀️ , šnorchlování 🤿  na "Half way Beach". Piknik při západu slunce v "Office", kde je o víkendu ůplně každý 🤗. Ceny: Pronájem šnorcholovacího vybavení $5 AUD/na hodinu  The Corso 7. den Ranní procházka z Freshwater beach do Curl Curl beach "boardwalk Freshi to Curly",  Tady se zastavíš na moment, kde je nadherné sledovat jak se vlny 🌊 rozbíjejí o obvské kameny.
Na kamenech se pohodlne usadíme, zpomalíme a naposledy zameditujeme.  Pozdější ranní surf 🏄‍♀️  v Manly Beach, pak už se rozloučíme a vy bude pokračovat k dalším dobrodružstvím v Austrálii nebo se vydáte na cestu zpět domů🚗 ✈️. Curl Curl Boardwalk