Kapr na Bali

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Denpasar Přiletíme do Denpasaru na krásné letiště a budeme mít čas na odpočinek, načerpání nové kultury, ochutnání nového jídlo, no, znáš to.  2. den Seminyak Jedna z nejznámějších pláží na Bali.
Chci, aby druhý den byl volnější a všichni jsme měli možnost načerpat síly na náš celý výlet.
Zde na této pláži je spousta restaurací, kaváren, barů, klubů, každý si zde vybere to svoje.  Garuda Wisnu Kencana Cultural Park 3. den Lodí se přesuneme na ostrov - je to cca 45 minut jízdy  Kelingking Beach Nusa Penida Nádherný exotický ostrov Nusa Penida leží pouhých 25 kilometrů od Bali, nejznámější turistické destinace v Indonésii. Je to mnohem menší ostrov než Bali, ale má jedny z nejneuvěřitelnějších scenérií v celé provincii Bali (jejíž je součástí). Z Bali se na Nusa Penida dostanete pouze motorovým člunem nebo trajektem, přičemž cesta motorovým člunem trvá přibližně 45 minut. Nusa Penida 4. den Bedugul Jedno z nejznámějších míst na Bali, co se templů týče.
Je to taková celá vesnička, budeme mít zde celý den.  5. den Ubud - 24. 12. budeme v Ubudu a oslavíme taky Štedrý večer.  6. den Ubud 7. den Batur Výstup na horu Batur - nejvyšší bod na Bali.
Velice fotogenické místo.  8. den Pura Lempuyang Luhur Amlapura Tukad cepung waterfall Sacred Monkey Forest Sanctuary 9. den Denpasar