Yoga & Surf Adventure ~ Maroko

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Agádír Přesun z Agadiru do Imsouane – Na letišti v Agadiru vás bude čekat taxi, které vás přepraví do 80 km vzdálené vesničky Imsouane.
Čeká vás příjemná cesta podél pobřeží Atlantiku, která trvá zhruba hodinu a půl. 2. den Imsouane 3. den Imsouane 4. den As-Sawíra Essaouira - nádherná městská pevnost nad Atlantským oceánem, jejíž historie sahá až do 5. století př. n. l., Stará medína - zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO - vás uchvátí svými úzkými uličkami, drobnými obchůdky, kavárnami a uměleckým duchem, který je cítit na každém rohu.
Je to ideální místo pro nákup marockých uměleckých výrobků – keramiky, výrobků z kůže či ze dřeva. 5. den Imsouane Nechceme vás během týdně úplně strhat, a tak jsme podle našich zkušeností naplánovali tři intezivní surfové lekce.
Kdykoliv ale budete chtít, je vám zdarma k dispozici vaše surfové vybavení, aby jste sami mohli potrénovat, co jste se na lekci naučili.
V případě zájmu si také můžete připlatit lekce s učitelem navíc.
6. den Timlalin Dunes Sandboarding Bereme prkna a vyrážíme na výlet na písečné duny, místními nazývané i „fake Sahara“, kde si vyzkoušíte sjet dunu na surfu.
Nakonec si vychutnáme dechberoucí západ slunce a společnou meditaci, která zážitek z toho neobyčejného místa ještě umocní.
Po západu slunce se společně schoulíme u ohně a užijeme si oblohu posetou miliony hvězd.
7. den Imsouane 8. den Agádír Rozloučení a cesta zpět na letiště.