Dance Retreat pro ženy na Bali

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Letiště Vídeň Odlet z Vídně, poletíme přes noc. 2. den Ngurah Rai International Airport Přílet na letiště v Bali. Po nezbytných administrativních formalitách (zakoupení víza (35USD/osoba), průchod imigračním a celnicí, kontrola zavazadel), tě vyzvedne řidič.
Poznáš ho, bude držet v rukách cedulku s tvým jménem.
Protože budeš nejspíš unavený po minimálně 18ti hodinovém letu a časovém posunu (+6 hod), náš řidič tě odveze hned do tvého prvního ubytování. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio Balangan Beach Cliff Pokud dorazíš během dne a budeš mít sílu, můžeš se první večer jet na skútru podívat na jeden z nejkrásnějších západů slunce na ostrově.
Výhled z téměř 50ti metrového útesu na to, jak slunce pomalu zapadá za horizont Indického oceánu.... Je to relaxační zážitek. 3. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Crazy Bule Bistro První pobytový den začneš s programem zvolna, vyjíždět budeš kolem 10. hodiny.
  ✅Ráno tě navíc rozmazlíme plovoucí snídaní 💯👍, kterou ti naservírujeme do bazénu přímo před tvým bungalovem.
Je to jeden z hitů poslední doby.
To bude rozhodně skvělá příležitost pro originální insta fotky. Naše doporučení: Nejdříve si vypij kávu!😁 Jimbaran Beach První koupání v Indickém oceánu! Písečná pláž v Jimbaranu je známá pohodovým přístupem do vody a vlny tu nejsou tak velké.
Je kousek od letiště, z lehátek je vidět příletová dráha, takže můžeš pozorovat přistávající i odlétající letadla.
V roce 2019 tu přistávalo nebo odlétalo jedno letadlo každých 5 minut. Známe "tajné místo", kde si vychutnáš pláž bez velkých davů💯 Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio Kecak Dance Amphitheater Uluwatu Temple Po západu slunce si vychutnáš divadelní představení Kecak.
Tento balijský tanec spojený se zpěvem je něco, co bys určitě měl na Bali zažít.
Kecak Fire Dance má na Uluwatu svou domovskou scénu.
Tančí se i na dalších místech, ale zde ho provádějí ti nejlepší!  Skupina 50 až 100 mužů oděná jen do černobílých sarongů se monotónně pohybuje do rytmu při zpěvu "cak cak". Každý zpěvák má však jiný rytmus i tóninu, takže dohromady to působí velmi harmonicky. Tento podkres doplňuje taneční zpodobnění jedné z hinduistických legend.  Co je kecak a k čemu sloužil?

  O čem je příběh, o kterém tanec vypráví?

Budete se divit 💃 4. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Melasti Beach Pláž Melasti (Pantai Melasti) je často popisována jako jedna z nejlepších pláží v jižní části Bali a právem!  Je to široká a prostorná pláž s bílým pískem ukrytá pod velkým vápencovým útesem, který se až do nedávna těžil.  Díky tomu byla tato pláž kdysi velmi obtížně přístupná, což přispělo k tomu, že je jednou ze skrytých pláží na Bali.  Vzhledem k nedávnému rozvoji silnice je nyní snadno přístupná a rychle se začala těšit stále větší oblibě návštěvníků.
Navzdory víkendovým davům je to úžasné místo, kde si můžete skvěle odpočinout. Místo je bezpečné ke koupání, má pohodlný přístup do oceánu, čisté dno a při odlivu je pobřeží velmi mělké.
Voda je křišťálově čistá a velké vlny jsou na této pláži vzácností.  Je na tobě, jestli si zaplatíš lehátko na pláži (cca 100.000 IDR) nebo vstup do plážového klubu. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio 5. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Ubad Ubud Spiritual Healing Made je šaman... Jeho motto je: Heal Your Body Open Your Mind Love Your Soul Podívá se na Vás, položí pár otázek, dotkne se ruky, trochu v ní počte... A pak Vám řekne věci z Vašeho života, které o Vás zjistil jen kontaktem s Vaším tělem a z energie, která z Vás vychází.
A většinou to sedí! Doporučí Vám, na co se zaměřit z hlediska zdravotního, protože tělo je chrám! Pokud máte nějaký zdravotní problém, pokusí se nastartovat léčebné procesy, zavolá na pomoc svoje bohy... Podívá se i na Vaši duchovní stránku a nasměruje Vás, pokud tápete.
Pokud ne, doporučí Vám, na co se v životě soustředit, co za to stojí a co ne. Řekne Vám, co Vás čeká ve Vaší blízké i delší budoucnosti Nemusíte tomu věřit, ale zkuste být otevřená a alespoň se nad tím zamyslet... Zatím každý, kdo u něj byl, mi později řekl, že se jeho předpovědi více či méně vyplnily.
Možná placebo efekt, možná to opravdu funguje, kdo ví?

Ubud Market Ubudský trh, který se rozkládá přes několik bloků místních ulic, se nachází v centru města.
Najdeme ho naproti královskému paláci v Ubudu.
Vjezd aut je tam zakázán, ale pozor na skútry (místní se musí dostat domů). Nabízí suvenýry od lokálních řemeslníků, kožené ručně vyráběné výrobky, vyřezávané sošky, originální batikované šátky, ručně vyrobené lapače snů, stříbrné šperky od místních stříbrotepců, plátna lokálních umělců, místní hudební nástroje... Místo, které určitě stojí za to navštívit, i kdyby ne kvůli nákupům, tak určitě kvůli osobité atmosféře.
 Typická Asie a Vy se musíte přizpůsobit.  Umíte smlouvat?

  Víte, jaká jsou základní pravidla smlouvání na tomto typu trhu?

Poradíme Vám, jak na to! ✅Naše doporučení: Pokud chcete přivézt z Bali suvenýry, tohle je to správné místo.💯👍 Doporučíme Vám i místa, kde koupit skvělou čerstvě upraženou kávu nebo místní bio kosmetiku. Tegenungan Waterfall Tegenungan je jedním z nejnavštěvovanějších vodopádů na Bali.
kousek od Ubudu, je zasazen do džungle a obklopen divokou přírodou.
K vodopádu vede strmější sestup po schodech, který však není nebezpečný a zvládnou ho i děti.
Jen je třeba dávat pozor na kluzké kameny.
Po cestě je hodně fotogenických míst pro nezapomenutelné vzpomínky. Po sestupu a výstupu se odměníme drinkem na terase s výhledem. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio (pokud se nám bude chtít po celodenním výletu) 6. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Sundays Beach Club Sundays Beach Club je nejkrásnější soukromou pláží na jihu Bali.
Odpočiňte si, nasajte atmosféru, užijte si křišťálově čistou vodu oceánu, zažijte den naprosté relaxace nebo si užijte bezplatné vodní sporty.  Vstupné zahrnuje: • Přístup na pláž výtahem • Nejlepší dostupná místa k sezení • Plážová osuška • Používání kajaků, šnorchlování a paddleboardů ve stoje v závislosti na přílivu a odlivu a dostupnosti  • Wi-Fi Klubové motto zní: V Sundays Beach Club je každý den neděle. V ceně vstupného, které je pro Vás v ceně, je kredit 250.000IDR na jídlo a pití.
Za to si můžete koupit například hamburger a pivo.
Protože tam ale budete delší dobu, počítejte s tím a vezměte si případně peníze na další útratu. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio 7. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Balangan Beach Pláž Balangan je jeden z nejoblíbenějších surfařských spotů na jihu Bali.
Pláž má  téměř půlkilometrovou šířku a dvě různá vhodná místa, díky čemuž je ideální pro všechny surfaře od začátečníků po profesionální surfaře. Je tu hodně warungů (označení lidové restaurace s místní kuchyní), které prodávají levná a chutná jídla, ledové místní pivo nebo vychlazený čerstvý kokos.  Vy se tu upíchnete na lehátka se slunečníky a budete se koupat, kochat výhledy do oceánu, potajmu se bavit pokusy těch, kteří zkoušejí surfovat nebo pozorovat profesionály, kteří ostříleně sjíždějí vlny. Indický oceán je dravý i hravý, rozdíly mezi přílivem a odlivem jsou velké, surfaři musí sledovat časy těchto jevů, aby mohli bezpečně sjíždět vlny. Co je zpětný proud a jak se s ním vypořádat?

Poradíme. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio 8. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Jimbaran Beach Písečná pláž v Jimbaranu je známá pohodovým přístupem do vody a vlny tu nejsou tak velké.
Je kousek od letiště, z lehátek ke vidět příletová dráha, takže můžete pozorovat přistávající i odlétající letadla.
V roce 2019 tu přistávalo nebo odlétalo jedno letadlo každých 5 minut. Ukážeme Vám "tajné" pohodové místo, odkud je blízko do baru i do oceánu! Beekini Bowl Známe "tajné místo", kde si vychutnáte pláž bez velkých davů. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio Crazy Bule Bistro Malý kurz vaření lokálních jídel.
💯👍  Jestli sis zamilovala místní jednoduchou kuchyni, ukážeme ti jak snadno a rychle uvařit pár základních jídel.
A doporučíme, co za ingredience koupit domů, aby chuť byla i doma co nejautentičtější. Naučíme se: Mie Goreng - typická balijská snídaně aneb jak správně připravit smažené nudle Kecap Ayam & Nasi - kuře ve sladkokyselé omáčce s rýží aneb "není rýže není jídlo" Es Buah - skvělá tečka na závěr - osvěžující balijský desert plný ovoce a ledové tříště 9. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio Bali Collection Bali Collection je venkovní nákupní centrum, doplněné restauracemi a obklopené 5* hotely a resorty. Najdete tu značkové obchody i outlety.
 V outletech se většinou dá koupit sportovní oblečení a obuv za výhodnější ceny než u nás.  Jsou tu i nezbytné obchody se suvenýry a místním uměním nebo kosmetické lázně.
A my si proto naordinujeme nákupní terapii. Nusa Dua Beach Tato městská pláž  má mělké pobřeží a je pokryto bílým pískem.
Pláž vizuálně spojuje dva malé kopce, protože její překlad doslovně znamená „dva ostrovy“ - Nusa Dua. V celém areálu najdete upravené trávníky, květinové záhony, fontány, různé obchody a butiky.  Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio 10. den Mandala Village Ranní workout s Ginger (rozcvička, protažení, meditace)💪v Padma Yoga Studio GWK Festival Park Už z letadla je vidět nádherná socha Garudy Wisnu Kencany, která se tyčí z kopců poloostrova Bukit.
Tyčící se socha je nejikoničtějším orientačním bodem Bali a zobrazuje hinduistického boha Wisnua, sedící na mýtickém orlu Garudovi.
GWK se tyčí do výšky 121 metrů s rozpětím křídel 65 metrů, takže je až o 30 metrů vyšší než Socha svobody nebo Kristus Spasitel.  Socha se nachází parku o rozloze 60ha, který se stále ještě upravuje a každým rokem přibývají nové atrakce. Kolikátá nejvyšší na světě tato socha je?

Odtajníme. Z čeho socha je a jak se vyráběla?

Ukážeme. Mandala Village Večerní taneční lekce s Ginger💃v Padma Yoga Studio The Calma Spa Bali - Jimbaran Beach Dopřejeme si spa a masáže.
Jednotlivé procedury je potřeba hradit si samostatně dle tvého výběru. 11. den Ngurah Rai International Airport Odlet z Bali zpátky do Vídně🌍