Norsko za polární září

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Letiště Václava Havla Praha Na letišti se sejdeme v 10:45 před odletovým terminálem.
Odlet máme ve 12:30.  Letiště Oslo Ve 14:30 přistaneme v Oslu.
Máme zde na přestup skoro 3 a půl hodiny.
Následný odlet máme v 17:55.  Harstad/Narvik Airport (EVE) Na naše cílové letiště přiletíme v 19:35, vyzvedneme auto, dojedeme na nákup a poté na ubytování.  2. den Henningsvær Městečko se proslavilo hlavně kvůli ikonickému fotbalovému hřišti uprostřed moře.
To si musíme vyfotit hned poté, co najdeme nějaký kopec, většina fotek totiž pochází z dronu.
Z ubytování vyrazíme v 9:00 po snídani.  Valberg Church Nesmí chybět ani místní kostel.
Poté se vydáme na ubytování, kam dorazíme zhruba okolo 16 hodiny.
V klidu připravím večeři, naložíme se do horkého bazénu a budeme čekat na polární záři.
Pokud budou noci jasné, moc toho nenaspíme, takže nám volnější program přes den přijde k dobru.  3. den Nusfjord Ráno vyrazíme v 8:30 po snídani.  Hamnøy Olenilsøya Ostrůvky jsou hned vedle sebe.  Sakrisøya Okolo 16 hodiny se budeme vracet zpět na ubytování, kam dorazíme asi v 17:00, vše záleží na počasí a na tom, jak dlouho se budeme na daných věcech courat a fotit.  4. den Reine Ráno se vypravíme v 9:00.  Å, Moskenes Rambergstranda Red Shed Domů se vydáme okolo 15 hodiny.  5. den Skagsanden beach Vydáme se na cestu opět kolem 9:00.  Uttakleiv beach Haukland Beach House Návrat na ubytování znovu okolo 15 hodiny.  6. den Gimsøystraumen Bridge Dnes se již budeme vracet blíže k letišti, budeme cestou stavět na focení toho, co jsme nestihly, nebo toho kde nám nevyšlo počasí.
Případně se vrátíme tam, kde se nám nejvíce líbilo.
Ráno nemusíme spěchat, na konkrétním programu se domluvíme.  7. den Harstad/Narvik Airport (EVE) Odlet máme v 6:30.  Letiště Oslo V Oslu přistame v 8:30. Na přestup máme tentorkát necelou hodinu a půl.
Odlet je v 9:50.  Letiště Václava Havla Praha Ve 12:30 přistaneme v Praze.