Thajská Gastro-Odyssea

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Letiště Václava Havla Praha Letiště Bangkok-Suvarnabhumi Bangkok Po ubytování v hotelu nás čeká už jen skvělé jídlo, seznamovací pivko a odpočinek po náročné cestě 😉😴 2. den Druhý den začneme zlehka prozkoumáváním města😎 Wat Saket, The Grand Palace, Wat Pho, Wat Traimit, Lumpini Park. 🛕 Při západu slunce si vychutnáme výhled na město a drink na střeše Vertigo Moon Rooftop baru v 61.patře. Bangkok 3. den Dnes vyrážíme ven z velkoměsta prohlídnout si plovoucí market Damnoek Saduak.
Jestli jste ještě neměli možnost ochutnat durian, tak dneska se tomu nevyhneme😁Naše další kroky povedou na trh ležící přímo na železniční trati.
🚂Pokud ještě nebudeme mít chrámů pro krk, zamíříme k Wat Paknam a Wat Arun.
Můžeme se projet lodí po řece Chao Phraya River a večer zakončit na nejznámnější party ulici Khao San Road.
🥳🍻Co se stane v Bangkoku, zůstane v Bangkoku 😁😁😁 Bangkok 4. den Výlet do starobylé siamské metropole - Ayutthaya. Město, které nabízí fascinující podívanou na částečně zachovalé stavby z období největšího rozkvětu říše, prozkoumáme na kole 🚴 Ayutthaya 5. den V poledne návrat zpět do Bkk.  Tam už na nás bude čekat místní šéfkuchař, který nás provede po trhu a následně nás naučí připravovat ty nejlepší thajské recepty.
🌶🥘🥢 A potom si zajdem na pořádnou, tradiční, thajskou masáž 🙃 Bangkok 6. den Přesun z Bangkoku směr Trat, kde se nalodíme na trajekt na ostrov Koh Chang.🛶 Ko Chang 7. den 6.- 9. DenKoh Chang je krásný ostrov a je tady toho spousta k vidění a každý si najde to svoje.White Sand BeachKlong Plu WaterfallMu Ko Chang National ParkSalakphet Mangrove WalkwayBang Bao Fishing VillageMůžeme se válet na pláži, šnorchlovat, potápět se, půjčit si kajaky.
Jsou tu také vodopády a krásná příroda na trekking.
Užijeme si procházky v mangrovech nebo prozkoumáme ostrov na skútru. Ko Chang 8. den Ko Chang 9. den Co takhle výlet lodí na okolní ostrovy?

🛶Koh Wai, Koh Mak a Koh Kood rozhodně stojí za návštěvu.
Čekaji na nás krásné pláže a úchvatná příroda.
🏝⛰️ Ko Kut 10. den Ko Kut 11. den Zpátky do divočiny 😁 Poslední den v Bangkoku završíme jak jinak než skvělým jídlem a hlavně taky nákupem suvenýrů 😉 Bangkok 12. den Letiště Bangkok-Suvarnabhumi Letiště Václava Havla Praha