Surfování v Maroku pro všechny

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Praha Agádír Mamaafrica.surf Po příjezdu na náš surfhouse Mamaafrica.surf se společně seznámíme a řekneme si plán nadcházejících dnů.
 Mamaafrica.surf vám nabízí komplet zázemí - každé patro má plně vybavenou kuchyň, lednici a koupelnu s WC, lounge posezení uvnitř i venku a terasu na střeše s výhledem na oceán.
Samozřejmě je vám k dispozici WIFI, případně tiskárna a pracovní koutek s PC pro vyřízení mailů.
  2. den Imsouane Seznámení se s lokalitou – Imsouane je od civilizace lehce odříznutá, avšak vyhlášená rybářská vesnička, kterou si díky rybaření oblíbil i Winston Churchill.
Čeká Vás klidná surfařská atmosféra bez náporu turistů, několik kaváren a restaurací, a ty nejkrásnější západy slunce s výhledem na vlny světové kvality. Dopoledne nás čeká wave check na surfspotech Pointe d´Imessouane a  La Cathedrale, rozdělení do skupin a lekce teorie k surfování, kterou si záhy vyzkoušíte na 1. lekci ve vodě. O výuku se postará Martin a lokální instruktoři, kteří mluví anglicky a francouzsky.
Pro ty, kteří nemluví žádným z těchto jazyků, bude připraven český support. Večer proběhne videocoaching a promítání surfových výukových videí 3. den Imsouane • lekce surfingu • skejtování na slide-surfskate • videocoaching, surfová přednáška 4. den Imsouane • lekce surfingu • free surf - kdykoliv budete chtít, je vám k dispozici surfové vybavení, aby jste sami mohli potrénovat, co jste se na lekci naučili. Timlalin Dunes Sandboarding Bereme prkna a vyrážíme na výlet na písečné duny, místními nazývané i „fake Sahara“, kde si vyzkoušíte sjet dunu na surfu.
Budeme zde blbnout až do západu slunce, protože toto místo, kde se setkávají obří písečné duny s oceánem, nabízí dechberoucí panoramata.
Nevidět na tomto místě západ slunce by byl hřích. Po západu slunce posedíme a pokecáme u ohně a užijeme si oblohu posetou miliony hvězd. 5. den Imsouane Cestou do Essauiry se vám naskytne pohled na kozy pasoucí se na stromech (ožírají argany, ze kterých se vyrábí marocké zlato – tolik proslulý arganový olej).  Tento obrázek je typický pro oblast kolem Essauiry, jelikož argany nikde jinde v Maroku téměř nepotkáte.  As-Sawíra Essaouira - nádherná městská pevnost nad Atlantským oceánem, jejíž historie sahá až do 5. století př. n. l., Stará medína - zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO - vás uchvátí svými úzkými uličkami, drobnými obchůdky, kavárnami a uměleckým duchem, který je cítit na každém rohu.
Je to ideální místo pro nákup marockých uměleckých výrobků – keramiky, výrobků z kůže či ze dřeva. Dominantou města je kromě medíny i starý přístav, který fungoval již za dob Féničanů a Kartaginců.
Z přístavu je nádherný výhled na městské opevnění, na kterém stále ještě stojí děla z 18. století.
Toto bílé městečko získalo na popularitě ve 20. století poté, co si jej zamilovali Frank Zappa či Jimi Hendrix 6. den Imsouane • lekce surfingu • free surf • večer videocoaching, společné grilování 7. den Imsouane • lekce surfingu • večer vyhlášení  the best of the best,  promítání  fotek z celého týdne, good bye party 8. den Imsouane Agádír Praha