Island okruh

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
1. den Hl nádraží Praha Vyrážet budeme z Prahy v ranních hodinách, obvykle mezi 7:30-9:30.  Obchodní Centrum Futurum V Brně budeme o dvě hodiny později.  Ostrava-Svinov V Ostravě o hodinu a půl později než v Brně.  Letiště Katowice Do Katovic dorazíme nějak odpoledne.
Lety na jaro ještě nejsou vypsané, takže nemám přesné časy, soudím dle toho, jak poslední roky lítáme.  Letiště Keflavík Přílet na Island je většinou mezi 19-20:00 hodinou.
Zde na vás již budu čekat já.  Let je přímý a bez přestupu, stačí jít tedy přímo na gate.
Pro ty, co se bojí budou k dispozici podrobné instrukce.  2. den Gullfoss Zlatý vodopád na zlatém okruhu.
Není největší ani nejmohutnější, ale i přesto je nádherný.  Geysir Geotermální oblast na Islandu.
A také místo, kde se nachází nejstarší gejzír na světě.  Brúarárfoss Jeden z nejmodřejších vodopádů na Islandu.  Kerid Crater Jedno z mnoha kráterových jezer.
Toto patří rozhodně mezi ty nejzajmavější na Islandu.  3. den Reynisfjara Beach Jedna z černých pláží na Islandu.
Patří mezi nejkrásnější, ale zároveň nejnebezpečnější na Islandu.  Kvernufoss Jeden z těch méně navštěvovaných vodopádů na Islandu.  Skógafoss Jeden z velmi známých vodopádů, Padá z bývalých mořských útesů, které se dnes nachízejí 5 km od moře.  Seljalandsfoss Další ze známých vodopádů.  4. den Fjaðrárgljúfur Říká se mu nejbarevnější kaňon Islandu, což samozřejmě v zimě tak úplně neplatí :) I přesto je ale krásný.
Dosahuje délky dvou kilometrů a hloubky 100 metrů.  Lómagnúpur Fotografická zastávka u mé oblíbené hory.  Hofskirkja Jeden ze zelených kostelíků na Islandu.  Fjallsárlón Nejkrásnější ledovcová laguna, skrytá před zraky běžných turistů.  Jökulsárlón Nejznámější ledovcová laguna s přilehlou známou diamantovou pláží.  5. den Stuðlagil Říčka Jokla se zařivě zeleno-modrou barvou vody si prodrala cestu skr masivní čedičové sloupy a vytvořila unikátní nádheru.  6. den Hverir Parking Největší geotermální oblast na Islandu, trošku smrádek :) Krafla Mrkneme se na zatopený kráter sopky a čeká nás malé překvapení.  Goðafoss Waterfall Pro mě jeden z nejkrásnějších vodopádů na Islandu za slunečného dne, snad nám počasí bude přát.  7. den Grafarkirkja (The oldest church in Iceland) Nejstarší kostel na Islandu, jeho části pochází ze 17. století.  Kolugljúfur Canyon Krásný kaňon s vodopádem.  8. den Kirkjufell Krásná hora proslavená jedním známým seriálem.  Búðakirkja Typický.
černý kostelík.  Olafsvik Pláž na které je možné vidět tuleně.  Hraunfossar Tyto vodpády jsou odpovědí na otázku, kde se bere všechna ta voda.  Letiště Keflavík Následně vás odvezu na letiště, kde vás provedu procesem odbavení a rozloučím se s vámi.
Moje role zde končí.  9. den Letiště Katowice Po přistání v Polsku vás opět bude čekat naše auto, které vás odveze zpět na místa, kde vás cestou na Island nabíralo.
Přistání v Poksku bude mezi 1-3 ráno.  Ostrava-Svinov V Ostravě budete zhruba za hodinu a půl po nastoupení do auta.  Obchodní Centrum Futurum V Brně za další necelé dvě hodiny.  Hl nádraží Praha Za další dvě hodiny v Praze, obvykle mezi 7-9 ráno.