Cyklo-vodácký pobyt na Labi

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
Cyklovodácký výlet vhodný jako aktivní dovolená pro pár i celou rodinu.
Pojmout ho můžete i jako akční několikadenní pobyt s přáteli nebo kolegy z práce při teambuildingu.
Kemp Děčín nabízí pohodné ubytování v plně zařízeném glamping stanu až pro 4 osoby, kde najdete postele, lůžkoviny, lampu i elektrickou přípojku. A co účastníky čeká?

1. den – příjezd do Kempu Děčín a program po vlastní ose První den bude seznamovací.
Účastníci se ubytují v Kempu Děčín se a pak mohou vyrazit okouknout okolí.
Za navštívení stojí zámek v Děčíně, zoo i aquapark s termální vodou.
Přímo v kempu si lze posedět v bistru nebo zabavit děti na velkém venkovním hřišti. 2. den – na raftu Labským kaňonem a zpět na kole do kempu Po snídani se začíná tentokrát na lodi.
Nejdřív poplují historickým městem Děčín a pak se nechají unášet až do Schmilky (cca 3 hodiny) nebo do Bad Schandau (4 až 5 hodin). Trochu se to může protáhnout, když se jim zalíbí v přívoznické hospůdce Dolní Grund, kde se lze stavit občerstvit.
A zastavení rozhodně doporučujeme, pohled na okolní skály je tam vskutku magický.
Odpočatí poplují dál po proudu a brzy se naskytne výhled na Šrámové kameny.
To už se blíží cíli, kde čeká kolo, aby si mohli protáhnout zdřevěnělé nohy.
Zpátky do kempu se jede malebnou Labskou cyklostezkou, ze které se nelze než kochat Českým i Saským Švýcarskem. 3. den – na kole a raftu nebo kánoi po Českém středohoří Energii na dnešní den načerpají při snídani a pak už pofrčí po Labské cyklostezce.
Ta se nachází v malebné krajině Českého středohoří.
Cílem dne je Přívoz Velké Březno, který je zajímavý tím, že  nemá motor a využívá proudu řeky. Po takové námaze si o slovo říká oddech v pivovarské restauraci ve Velkém Březně.  Nohy už budou protažené dost, proto je čas máknout rukama.
Jen co odevzdají kolo, vyfasují raft nebo kánoi a poplují po proudu Labe zpět do kempu.
Během přibližně tříhodinové plavby budou mít hromadu času na kochačku nádhernou krajinu. To to uteklo! Třetí den se chýlí ke konci a je čas balit a jet domů. V ceně zážitku je: - ubytování v glamping stanech - 2× snídaně - zapůjčení kola / koloběžky včetně helmy - balená voda na osvěžení  - zapůjčení lodě včetně vybavení - převoz kol Cena nezahrnuje: - parkovné (70 Kč/den) - poplatek z pobytu (20 Kč) - zapůjčení elektrokola na 2 dny (1 000 Kč) Sezona: 1.4. - 30.6. + 24.8. - 31.10.