Wellness pobyt pro 2 v hotelu Amande

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
Váš odpočinkový wellness pobyt pro dva na vás čeká v Hustopečích u Brna ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Amande.
Těšit se můžete na příjemné prostředí a pokoje s vlastní koupelnou, televizí, klimatizací a dalšími nezbytnostmi, jako je fén, sprchový gel a šampon.
A samozřejmě také na pohodu ve wellness v podobě saunování ve 4 druzích saun (finská, solná, bylinková i parní), relax ve vířivce nebo uvolňující masáž. Cena wellness pobytu zahrnuje: ubytování na 2 noci pro 2 osoby, župan a pantofle na pokoji, snídaně formou rautu (domácí teplá i studená kuchyně), každý pobytový den 90 minut v Saunovém světě se 4 druhy saun, 30minutovou masáž šíje a zad pro oba, 10% slevu na wellness procedury (masáže, peelingy a zábaly, koupele i partnerské procedury), parkování zdarma u hotelu (dostupnost parkovacích míst negarantujeme), Wi-Fi zdarma po celém hotelu. Cena nezahrnuje turistický poplatek 25 Kč/osoba/den, ten zaplatíte na recepci hotelu po příjezdu.
Za poplatek 500 Kč/pobyt si sebou můžete vzít svého domácího mazlíčka.
Pokud byste chtěli kromě snídaní také 3chodovou večeři, připlaťte si ji po příjezdu za 490 Kč na osobu. Vzhledem k vytíženosti wellness doporučujeme rezervaci masáží a jiných procedur alespoň 14 dní před příjezdem.