Kompletní kurz k získání kapitánského průkazu

Intenzivní kapitánský kurz vás provede teorií i praxí, a to jak na plachetnici, tak na motorovém člunu. Podmínkou pro praktickou část kurzu jsou vhodné povětrnostní podmínky – kurz se nekoná za silného větru nad 15 m/s, při bouřce a vytrvalém dešti.  Oblečení na plavby přizpůsobte počasí.
Ve slunečných dnech přibalte sluneční brýle, čepici a opalovák, v chladnějších dnech se hodí větrovka a svetr.
V každém případě nazujte sportovní boty bez černé podrážky. Cena řidičáku na loď zahrnuje: kompletní učební materiál, dvoudenní teoretické školení s instruktorem (probíhá v Českých Budějovicích), 4 hodiny s instruktorem na motorovém člunu (přístaviště Hluboká nad Vltavou), 6 hodin s instruktorem na plachetnici (areál Landal Mariny Lipno), zkoušku před zástupci Státní plavební správy (koná se v Hluboké nad Vltavou, v Praze, v Děčíně nebo Přerově), poštovné. Co potřebujete k teoretické zkoušce?

Posudek o zdravotní způsobilosti s razítkem praktického lékaře (ne starší 3 měsíců ode dne podání žádosti), žádost ke zkoušce (vytištěnou nebo v elektronické podobě), zaplatit správní poplatek 500 kč za vykonání zkoušky (v případě online podání platíte převodem), osvědčení praxe.