Omlazující kosmetická péče + faceliftingová masáž

Váš omlazující zážitek probíhá v Praze 2. Doporučujeme přijet MHD, masážní salon se nachází jen 4 minuty pěšky ze zastávky metra Náměstí Míru nebo I.P. Pavlova.
Pokud chcete dorazit autem, lze parkovat na modrých a fialových zónách (berte v potaz, že to může být časově náročné) nebo si předem uhradit místo v parkovacím domě.
Myslete na to, že na proceduru je potřeba dorazit ideálně s předstihem 5 minut (ne však dříve). Cena kosmetického balíčku zahrnuje: 45minutové čištění a hydratace pleti, 45minutová faceliftová masáž, 5 minut aplikace vitamínového séra, 10 minut galvanická žehlička, 25 minut s obličejovou biolampou a hýčkáním rukou v zábalových rukavicích. Co byste měli před procedurou vědět?

Balíček procedur si užijí ženy i muži nehledě na věk.
Svou porci relaxu si zarezervujte ideálně 3 týdny předem.
Kosmetické ošetření není vhodné, pokud máte opar, nezhojené jizvy, odřeniny a jiná zranění v obličeji nebo kožní onemocnění vyžadující lékařskou péči či zákrok.
Stejně tak termín posuňte, pokud jste krátce po operaci v oblasti obličeje či hlavy, trápí vás onemocnění zubů nebo čelisti, případně máte alergické příznaky. Účinky kosmetických procedur přetrvají několik dní, pokud byste chtěli dosáhnout trvalého efektu, doporučujeme hýčkání zopakovat každých 4 až 6 týdnů.