Privátní wellness s masáží pro 2 v Praze

Váš oddech v privátním wellness probíhá v Praze 2. Doporučujeme přijet MHD, salon se nachází jen 4 minuty pěšky ze zastávky metra Náměstí Míru nebo I.P. Pavlova.
Pokud chcete dorazit autem, lze parkovat na modrých a fialových zónách (berte v potaz, že to může být časově náročné) nebo si předem uhradit místo v parkovacím domě.
Myslete na to, že na proceduru je potřeba dorazit ideálně s předstihem 5 minut (ne však dříve). Cena wellness balíčku zahrnuje: 60 minut v privátním wellness s přístupem do masážní vany, infrasauny a relaxačního koutku, 40minutovou párovou masáž na míru řízenou počítačem na masážním lehátku Ceragem V4 Master sklenku sektu. Co byste měli před masáží vědět?

Balíček wellness procedur si užijí ženy a muži nehledě na věk.
Svou porci relaxu si zarezervujte ideálně 3 týdny předem.
Vždy se ale musíte cítit dobře – proceduru nedoporučujeme během nemoci, nachlazení, nevolnosti nebo vyčerpání.
Stejně tak návštěvu odložte během těhotenství nebo krátce po operaci.
Pokud trpíte závažným onemocněním, poraďte se o vhodnosti se svým lékařem. Protože vás čekají různé procedury, které probíhají v jiných místnostech, je potřeba mít při přecházení na sobě župan – ten si buď můžete donést vlastní, nebo si ho zapůjčit na místě za poplatek 50 Kč. Stejně tak nezapomeňte přinést vlastní přezůvky.