Degustační 7chodová večeře tapas

Připravte se na 2 hodiny gastronomického nebe za doprovodu pečlivě vybrané podkresové hudby.
Čeká vás 5chodové degustační menu formou tapas, ke kterému máte neomezenou konzumaci vybraných nealko nápojů, českých a moravských vín (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento, Zweigeltrebe Classic, Prosecco) a točeného piva (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky)l. Pokrmy jsou zaměřené na českou kuchyni, kde šéfkuchař Denis Wágner kombinuje tradiční kuchařské umění a moderní kulinářské techniky tak, aby rozehrály vaše chuťové buňky. Co se bude degustovat?

Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky  Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády