Tajná láska: Venkovní úniková hra v Pardubicích

Venkovní únikovka, která propojuje skutečný svět s virtuální realitou, je vhodná pro jeden tým v počtu ideálně 3 až 6 osob.
Při luštění šifer nachodíte přibližně 3 km a celý tento detektivní zážitek trvá okolo 2 hodin, během kterých vás čeká 36 zapeklitých úkolů, se kterými by si měli poradit i méně zkušení hráči.
Se vším si musíte poradit bez nápověd. Hodí se vědět: Hrát můžete bez předchozí rezervace, herní čas však závisí na otevíracích dobách různých objektů.
Ke hře je akorát potřeba nabitý mobilní telefon (Android 4.4 nebo vyšší, iOS 8.0 nebo vyšší) s daty a stažená herní aplikace. Co nezapomenout: pohodlné oblečení a obuv, aby vám nebyla zima, když se budete při luštění zastavovat, v létě pak pokrývku hlavy a dostatek pití.
Hodit se bude i papír a tužka, sluchátka a případně powerbanka, pokud jste nestihli telefon nabít.
V šeru přibalte ještě čelovku. Začátek: Machoňova pasáž, Třída Míru 60-63, Pardubice Kdy začít: Doporučujeme odstartovat mezi 9–16 hod., v hlavní letní sezóně lze začít i v 18 hod. V zimě začněte nejpozději ve 14:30. Pozor, ve tmě a sněhu není možné vyřešit všechny úkoly. Celková vzdálenost: 3 km Trvání zážitku: 120 minut Počet osob v týmu: bez omezení, ideální počet je 3 až 6 Obtížnost: střední, vhodná i pro rodiny s většími dětmi