Wellness Hotel Hasištejn: Zážitkový romantický pobyt

Netradiční dárek pro muže i ženu nebo pár.
Check-in do Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn probíhá od 14:00 h, check out do 12:00 h. Po příjezdu vás čeká uvítací přípitek s nápojem podle vašeho výběru a pak hurá na pokoj, kde je připravená romantická výzdoba a láhev sektu k tomu. Pokoj má samostatné WC a koupelnu se sprchou a vysoušečem vlasů.
Na pokoji také najdete čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí, TV, SAT, trezor a minibar.
Prostě vše, co k pořádné pohodičce potřebujete Cena romantického pobytu ve Wellness Hotelu Hasištejn zahrnuje: ubytování v komfortním pokoji pro dva na 2 noci, 2× snídaně formou bohatého bufetu pro dva, uvítací přípitek (1 nápoj z výběru: káva, čaj, nealko nápoj, sklenka piva nebo vína), romantické aranžmá na pokoji, včetně lahve sektu při příjezdu, 2× večeře při svíčkách pro dva (formou 3chodového menu nebo bufetu, dle nabídky šéfkuchaře) + láhev vína (pro pár), denně volný vstup do hotelového wellness centra v čase od 8:00 do 19:00 hod (relaxační bazének, finská sauna, infrasauna, vířivka), 1× privátní pronájem wellness centra na 60 min. v čase od 19:00 do 00:00 hodin,* volné využití hotelových doplňkových aktivit – bowling (1× za pobyt, 60 min.), ping-pong, šipky (rezervace na recepci hotelu), 10% sleva na další zakoupené wellness procedury v hotelovém wellness centru, parkování u hotelu zdarma.  Stabilní bezplatná Wi-Fi na pokoji i ve veřejných prostorách hotelu je samozřejmostí. Cena nezahrnuje místní poplatek 15 Kč na osobu a den, který se hradí na místě.
Za poplatek 400 Kč/den je možné ubytovat i domácího mazlíčka. * Datum a čas privátního pronájmu wellness centra a procedur si prosím rezervujte ještě před příjezdem do hotelu, a to na telefonu +420 775 882 022 nebo e-mailové adrese hasistejn@pytloun-hotels.cz.