Kurz přípravy žebírek a křídel

Ponořte se do světa grilování a uzení masa pod vedením mistra kuchaře Honzy Křídla, který je pro tuto práci skutečně předurčen!
Během intenzivních 3 až 3,5 hodin se naučíte připravovat nejen dokonale luxusní žebírka a šťavnatá křidýlka, ale i vše, co k nim neodmyslitelně patří. Těšte se na mistrovské marinády, křupavé nachos, sladkou kukuřici, svěží saláty a další gurmánské doplňky.
Nemusíte se o nic starat – po celou dobu kurzu budete mít zajištěno pití a na závěr si samozřejmě vychutnáte výsledky svého kulinářského úsilí a všechny připravené lahůdky.
Naše kurzy probíhají pravidelně několikrát do roka. Nezapomeňte proto sledovat aktuální termíny a včas si zajistit své místo. Litovat rozhodně nebudete! Čeká vás nezapomenutelný gastronomický zážitek.