Kurz vietnamské kuchyně

Vydejte se na kulinářskou cestu a objevte tajemství exotické vietnamské kuchyně v našem praktickém kurzu! Ponoříte se do jejích tajů a naučíte se připravovat autentické tradiční recepty.
Čeká na vás svět čerstvých bylinek, specifických omáček a klasických vietnamských pokrmů, které potěší každého gurmána.
Celým gastronomickým zážitkem vás provede zkušený šéfkuchař, který bude vždy nablízku, ochotně poradí a vše do detailu vysvětlí.
Kurz se koná v srdci Prahy a trvá přibližně 3 hodiny.

Během kurzu si pod jeho vedením sami připravíte tyto ikonické vietnamské speciality:
Gỏi cuốn – osvěžující studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru,
Phở bò – pravděpodobně nejznámější vietnamská hovězí polévka s rýžovými nudlemi a jarní cibulkou,
Bún chả – lahodný grilovaný bůček a mleté vepřové marinované ve sladkokyselé omáčce, podávané s rýžovými nudlemi, salátem a speciálním dipem,
Sinh tố xoài – exotický koktejl z čerstvého manga.

Co byste měli vědět před kurzem?
Cena kurzu zahrnuje veškeré potřebné suroviny.
Během vaření je možné si zakoupit nealkoholické i mírně alkoholické nápoje, které nejsou v ceně a hradí si je každý účastník zvlášť.