Cukrářský kurz: Základy pečení a zdobení dortů
Gurmánský zážitek probíhá v Praze v Holešovické tržnici, kde se nachází Chefparade – Škola vaření.
Celým kurzem vás provede zkušená cukrářka Lucie Schwambergerová, pro kterou se pečení stalo z koníčku plnohodnotnou prací. Co si během cukrářského kurzu připravíte?
nadýchaný vláčný korpusu, lehký smetanový krém, sněhové pusinky, malinové pyré. V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Po ukončení kurzu s sebou vyfasujete svůj cukrářský výtvor a na mail vám přijdou všechny recepty, které si pak můžete vytisknout a dát do své kuchařky. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky.
Doba trvání je 3–3,5 h. Parkování je možné v areálu Holešovické tržnice přímo před školou vaření (první hodina zdarma).