Degustace sýrů a vína na farmě s výrobou korbáčků

Jakmile se všichni seznámíte, podíváte se, jak se vyrábějí sýry, a sami si vyzkoušíte uplést své první korbáčky.
Pak přijde na řadu degustace vín a sýrů, během které ochutnáte to nejlepší z místní produkce. Termíny se vypisují po domluvě – zážitek běžně probíhá ve všedních dnech od pondělí do pátku. Cena vinařsko-sýrového zážitku pro dva zahrnuje: welcome drink v podobě Frizzanté, prohlídku sýrárny, při které nakouknete pod pokličku řemeslné výrobě sýrů, výrobu vlastních korbáčků, degustaci 6 vzorků vín z vinařství Vican (cca 1 dcl/os), sýrovo-uzeninové prkénko z Farma Pálava, výslužku v podobě degustačního setu 4 vín (4×0,75 l) a 4 sýrů (4×100 g).