Luxusní menu v oblacích nad Prahou

Místo a termín konání jsou zatím tajemstvím.
Tahle plošina totiž putuje po světě a pokaždé si gastronomickou show vychutnáte jinde.
Jedno je jisté, obědvat budete v Praze s božím výhledem na nejznámější památky. Dostavte se ideálně aspoň 20 minut před zdvihem.
Jakmile se usadíte ke stolu, připoutáte se a vznesete se díky jeřábu 50 metrů nad Prahu.
Společně s vámi tam budou profi kuchaři, kteří připravují a servírují pokrmy přímo před vašima očima.
O to, abyste neměli žízeň, se pak postará barman, který doplní pokrmy nealkem, vínem i pivem. Co se bude podávat?

Konkrétní menu ještě není dostupné – jedno je ale jisté, vystřelí vás do oblak.
O přípravu pokrmů se totiž postarají špičkoví šéfkuchaři.
Chuťové buňky už rozmazloval například Patrik Bečvář, který je členem Národního týmu kuchařů.
Na své si přijdou všichni – na výběr je z masové i vegetariánské varianty. Cena Lunch in the Sky zahrnuje: 3chodové menu pro 1 osobu – předkrm, hlavní chod, dezert, Champagne na přivítanou, Zacapa Solera Gran Reserva, prémiová vína, neomezené množství vína, piva nebo nealko nápojů + digestiv, neopakovatelnou show, při které vám ve vzduchu kuchaři připraví luxusní pokrmy, 40 minut strávených ve vzduchu s výhledem na Prahu. Termíny budou průběžně vypisovány v období od 4. do 14. 9. 2025.