Zážitkové menu v iglú s výhledem na Krušné hory
Na zážitkové menu můžete vyrazit kdykoliv mezi 12. a 21. hodinou, ať už si chcete dopřát netradiční oběd na čerstvém vzduchu nebo kouzelnou večeři pod hvězdami. Za prvotřídní kuchyní sem můžete vyrazit celoročně.
V chladnějším období se o vaše pohodlí postará vyhřívání, takže vám bude v iglú příjemně za každého ročního období. Na jaké menu se při tomhle gastronomickém zážitku těšit?
Předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapary Polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, bramborami a koprovým olejem Hlavní chod: Telecí Maminha z holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku Dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou Pokud budou teploty příliš vysoké nebo nízké, případně bude silný vítr, přesune se rezervace iglú na jiný termín, případně můžete termín ponechat a menu si vychutnat ve vnitřních prostorách restaurace Rendlík.