Steaky a maso Praha

Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta.
Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa.
Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky.
Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat?

• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu • Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky • Zprudka restované nudle z palce (část svíčkové) se zázvorem, chilli, pórkem a sojovými klíčky • Grilovaný ananas s karamelem Co by měl každý chlapák před kurzem vědět?

Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat.
Navíc si každý účastnik může zakoupit nealkoholické či mírně alkoholické nápoje.