Steaky a maso

Kurz přípravy steaků z argentinské svíčkové je vhodný pro každého správného masožrouta. Ti nejlepší šéfkuchaři poodhalí všechny tipy a triky, jak na různé úpravy tohoto druhu masa. Nezůstane však jen u masa, ale dostane se i na přípravu příloh, omáček a sladké tečky. Tento gurmánský zážitek udělá z každého toho největšího profíka na maso! Jaké menu se bude připravovat? • Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu • Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky • Stroganoff • Zmrzlina se slaným karamelem a griliášem Co by měl každý účastník před kurzem vědět? Součástí kurzu jsou i všechny suroviny, takže není třeba se o nic starat. Navíc má každý účastník nealkoholické či mírně alkoholické nápoje zdarma!