Kuchařský kurz: Fingerfood jednohubky Praha

Kuchařský kurz přípravy fingerfood delikates probíhá v Praze na Holešovické tržnici, kde se účastníků ujme profesionální kuchař a provede je přípravou jednotlivých pokrmů krok za krokem.
Co si během kurzu přípravy fingerfood připravíte?

Tortillu s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem Blanšírovanou zeleninu v balíčku Fazolové lusky ve slanině Kanapky se šunkou a sýrem, ozdobené modrým sýrem a sušeným rajčetem Košíčky s krevetami Kanapky s kaviárem Pečené papriky v parmské šunce Celerový salát s jablkem V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také alko i nealko občerstvení.
Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky.
Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové pokrmy si účastníci mohou hned sníst, nebo jim je zabalíme domů.