Kuchařský kurz: To nejlepší ze street foodu

Kuchařský kurz pod vedením Jana Křídla probíhá v Praze na Holešovické tržnici.
Honza je talentovaný kuchař, který procestoval Českou republiku i další státy s Chefparade Foodtruckem.
Sleduje, kde se co v gastronomii šustne, aby to na kurzu mohl hned naservírovat dál. Co se během kurzu bude učit?

Bang bang chicken – kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátu s arašídovou omáčkou Wasabi burger – neodolatelný burger s oblíbeným japonským křenem Burrito Grande – tradiční mexický pokrm s mletým hovězím masem Wasabi majonéza – pikantní majonéza, která vyšvihne každý pokrm o level výš Frutta de la Crema – lehký ovocný dezert na zakončení V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také alko i nealko občerstvení.
Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky.
Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové pokrmy si účastníci mohou hned sníst, nebo jim je zabalíme domů.