Telčsko na čtyřkolce

Telčsko, jeden z nejkrásnějších krajů v naší zemi, si teď můžete prohlédnout z úplně jiné perspektivy – a to sedadla 4x4 čtyřkolky! Celou cestou vás povede instruktor, který vám ukáže všechna zajímavá místa po cestě.
A že jich během skoro celodenního výletu bude požehnaně! V sedle kvalitní ATV čtyřkolky s pohonem 4x4 se nikdo rozhodně nenudí. Tak do sedel! Co by měl jezdec vědět?

  Na místě je možnost bezplatného zapůjčení ochranné přilby pro jezdce i spolujezdce.
Poplatek za spolujezdce sedícího za vámi je 1200 Kč/celý den (v ceně i vstupy). Dále za poplatek: nepromokavý oděv 100 Kč, chránič páteře 50 Kč, kukla do helmy 50 Kč, rukavice 20 Kč, foto ze zážitku pořízené instruktorem behem jízdy 100 Kč, video ze zážitku 250 Kč. Pojištění a odpovědnost Čtyřkolky mají standardní povinné pojištění pro provoz na pozemní komunikacích ze zákona.
Všechny škody, které způsobíte vlastní vinou, hradíte vy. Pokud budete dodržovat pokyny instruktora, který vše důkladně vysvětlí, nemusíte se však ničeho bát.
Na místě je možné uhradit příplatek (připojištění) za vzniklou škodu přesahující 10 000 Kč. Tento příplatek činí 250 Kč.