Intenzivní kutilský kurz

Na začátku kutilského kurzu společně proberete, čemu byste se rádi věnovali, co je potřeba osvěžit a co naučit úplně od začátku.
Dozvíte se o ochranných pomůckách a přípravě pracoviště, bez kterých by to nešlo.
Dostanete tipy, kde je dobré materiál a nářadí kupovat a čemu se raději vyhnout.
A samozřejmě se seznámíte se základním nářadím, spojovacím i spotřebním materiálem a naučíte se s nimi prakticky pracovat. A pak už nezbývá nic jiného, než se pustit do práce! S čím vším se během kurzu seznámíte?

Naučíte se vše o hřebících, spolehlivě poznáte vrut o šroubu, naučíte se orientovat v podložkách a matičkách, stejně jako v lepidlech, lepicích páskách, mazivech a dalších důležitých věcech. Jaké kutilské dovednosti si osvojíte?

Naučíte se šroubovat, zatloukat a vytahovat hřebíky, dvakrát měřit a jednou řezat, vrtat do dřeva a kovu, brousit a zabrušovat a také správně pracovat s vodováhou.          Cena kutilského kurzu zahrnuje: 6hodinový úvod do kutilství pod taktovkou zkušeného handymana. Občerstvení v podobě kávy, čaje, vody ze studánky, pečiva, pomazánek a koláčků. Kutilský dárek (malá pohotovostní krabička s náplastmi a speciální bukový špalík 3v1, který slouží jako podložka při vrtání, držák šmirglu při broušení a doklepávací pomůcka).