Víkend v Londýně s Harry Potterem

1. den Londýn Vítej v Londýně! Z letiště se do centra dostaneš několika způsoby v závislosti na tom, na jaké letiště jsi přiletěl.
V rámci našeho servisu ti poradíme, co bude pro tebe nejvhodnější 😉 Westminster Westminster toho nabízí mnoho, co kde vidět a navštívit.
Určitě by ti nemělo uniknout sídlo britských panovníků Buckingham Palace, St. James' Park nebo Green Park,  Westminster Palace, Big Ben, sídlo britských premiérů Downing Street 10, Trafalgar Square a další. Soho Pomalu, ale jistě ses během procházky přesunul do části SOHO, která nabízí nespočet malebných uliček a dobrého jídla.
Nezapomeň navštívit známe Picadilly Circus a následně se můžeš přemístit do Covent Garden a přes řeku se dostat k London Eye. Když ti bude přát počasí, můžeš se vydat na výlet po řece Temži na lodi. 2. den Warner Bros.
Studio Tour London – The Making of Harry Potter Ráno se pěšky přesuneš na nádraží Euston odkud pravidelně jezdí vlak na Watford Junction, odkud tě následně dopraví tématický autobus do studií k prohlídce. Kings Cross Station Po návratu ze studií se podíváš na Londýn z pohledu filmů o Harry Potterovi.
Začneš na nádraží Kings Cross, kde se nachází nástupiště 9 a 3/4, zde se můžeš vyfotit, jak procházíš stěnou nástupiště. Tower Bridge Tady máš na výběr, buď se vydáš k Toweru přímo metrem nebo můžeš autobusem s jedním přestupem.
Jak už víš, autobusem to bude levnější a uvidíš i něco víc z Londýna. Můžeš si prohlídnout Tower, Tower Bridge a jejich okolí.
Pokud budeš mít čas a chuť, můžeš vyrazit lodí na Greenwich a navštívit nultý poledník a přilehlý park. Pokud tě nultý poledník nezajímá nebo ti nepřeje počasí a nebo už není čas, můžeš vyrazit na hotel nebo do některého z muzeí. 3. den Přírodopisné muzeum Poslední den můžeš začít procházkou skrze Hyde Park - ať už ke Kensigton Palace nebo v půlce uhnout a zamířit rovnou do Přírodopisného muzea. Až bude čas, přesuneš se na letiště a tvůj prodloužený víkend v Londýně bude fuč.
Šťastný let a zase někdy čau!