Degustační menu - sushi

Sushi (nebo taky Suši) je jedno z nejznámějších japonských jídel.
Základní přísady japonské kuchyně jsou opravdovým zázrakem v boji proti stárnutí pleti a vzniku nejrůznějších onemocnění. Otevřená kuchyně naší restaurace odkrývá taje japonské kuchyně.
Na vlastní oči můžete sledovat postup přípravy nejen sushi, ale i teplé japonské kuchyně.
Máte jedinečnou možnost ptát se kuchařů na suroviny, které používají při vaření nebo jen přihlížet japonskému umění. Vychutnejte si degustační menu společně se svým partnerem v restauraci přímo v centru Prahy.
A na co se můžete těšit?

Degustační menu pro dva zahrnuje: • 2x miso polévka (tradiční japonská polévka) • 1x chucka salát • Sushi set 26ks - 2x maguro nigiri (sushi s tuňákem) - 2x saké nigiri (sushi s lososem) - 2x butter fish nigiri (sushi s máslovou rybou) - 2x ebi nigiri (sushi s krevetou) - 6 x tekka maki (rolka s tuňákem) - 8 x california tobiko (speciální rolka obalená v kaviáru) - 2x hamachi sashimi (žlutoocasá ryba) - 2x sake sashimi (losos) • 1x Matcha ice cream (zmrzlina) Co jsou jednotlivé chody?

Miso polévkapolévka ze sójových bobů s tofu, mořskou řasou, houbičkami a jarní cibulkou. Chucka sálat – mix mořských řas se sezamovým dresinkem. Nigiri sushi - váleček z rýže potřený trochou wasabi a obložený kouskem ryby (nebo zeleniny, omelety apod.). Maki sushi – rolky zabalené v řase nori s rýží a rybou nebo jinou surovinou, např.
zeleninou. California tobiko – rolka z krabí tyčinky, majonézy, okurky a avokáda, obalená v kaviáru. Sashimi - plátky syrových ryb bez rýže, pokládané na salátku z japonských ředkví a podávané s wasabi a zázvorem. Matcha ice crema - zmrzlina ze zeleného čaje podle japonského receptu. {%SEPARATOR%} Podmínky Vhodný pro muže i ženy. Čas Záleží na Vás, za jak rychle menu sníte.
Doporučujeme si vyčlenit alespoň 2 – 3 hodiny. Počet účastníků Určeno pro 2 osoby. Sezóna Celoročně Měli byste vědět V ceně nejsou zahrnuty nápoje.
Restaurace má otevřeno denně 11 – 24 hodin. Rezervace termínu Záleží na obsazenosti restaurace.
Jelikož se jedná o jednu z nejlepších sushi restaurací, doporučujeme rezervovat místo co nejdříve.