Urban Survival: Kurz přežití ve městě

Třídenní kurz přežití ve městě probíhá v západních Čechách nedaleko Domažlic v bývalé vojenské základně, kde je spousta prostoru a budov k nácviku.
Začíná se v pátek v 18:00 a končí se v neděli ve 13:00. Sraz je v 17:00 v areálu u Spálence, podrobnosti se dozvíte po rezervaci.
Parkování zajištěno. Co se v kurzu přežití naučíte?

Plánování úniku a skladbu evakuačního zavazadla; volbu správné trasy a času úniku; obsazení předem vytipovaného objektu; průzkum, plánování osobní obrany, zabezpečení objektu; jak se zabydlet ve vylidněném městě; pohyb v urbanizovaném prostředí; vyhledávání zdrojů vody a potravy; výrobu pastí a městský lov; vaření v nouzových podmínkách; psychologii přežití ve městě; způsoby komunikace ve městě; krizový plán (trasa, místo setkání, způsob evakuace); přípravu ostrahy objektu; tvorbu dlouhodobého plánu přežití. S sebou nezapomeňte: nádobu na vodu, nádobu na vaření (kovový hrnek, pítko k čutoře atp.), batoh, karimatku, spacák, pláštěnku, nůž, čelovku, izotermickou folii, lžíci, vhodný oděv a obuv (ušpiníte se). Poukaz platí pro 1 osobu.
Voda a strava jsou v ceně na místě konání.