Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem

Za saunovacím zážitkem můžete vyrazit každý den mezi 12–23. Na výběr máte celou řadu typů saun a saunové ceremoniály, které se konají každý všední den od 17:00 hodin (o víkendech od 16:00) a poté každou celou hodinu.
Poslední ceremoniál probíhá ve 22:00. Zaparkovat můžete na ulici přímo před saunovým světem (všední den 10 Kč/h, víkend zdarma).Exkluzivní zážitek s péčí od saunéra Kromě celodenního vstupu do saunového světa vás čeká také osobní konzultace s profesionálním saunérem.
Ten vám nejen poradí, jak si saunování maximálně užít a přizpůsobit ho vašim potřebám, ale také vás provede krátkou lekcí aromaterapie, během které se dozvíte o blahodárných účincích esenciálních olejů a jak je správně používat při saunování.
Součástí tohoto zážitku je také osvěžující drink dle vašeho výběru, který si můžete vychutnat v relaxační zóně.
Pro váš maximální komfort jsou k dispozici také ručníky, takže si můžete svůj pobyt užít zcela bez starostí. Jaké sauny můžete v Praze u Vltavy navštívit?

Severská sauna je klasická suchá finská sauna s teplotou 85 až 95 °C a vlhkostí vzduchu okolo 10–20 %. Hodí se pro relaxační saunové ceremoniály – dřevité esence, kterými je provoněná, podporují imunitní systém a dýchací cesty. Bylinková sauna má teplotu kolem 80 až 90 °C a vlhkost vzduchu okolo 20–30 %.  Nabízí každý den jinou vůni bylinek, které navozují pocit klidu a mají blahodárné účinky na zdraví.
Tato panoramatická sauna je také místem pro muzikoterapeutické saunové ceremoniály, které ještě více prohloubí váš zážitek z relaxace. Ceremoniální venkovní sauna má teplotu mezi 80 a 85 °C a je největší saunou v České republice – vejde se sem až 100 osob.
Je navržená pro divadelní saunové ceremoniály a užijete si ji během zimní sezóny od října do dubna. Africká sauna se vyznačuje teplotou v rozmezí 75 až 85 °C a je vyrobená ze dřeva africké vrby Abachi.
Při vstupu vás obklopí jedna z vonných esencí, které se několikrát denně přidávají do vody zvlhčující kamna.
Díky tomu má tato sauna vyšší vlhkost než ostatní.
To pomáhá uvolňovat svaly a klouby, otevírá dýchací cesty a zmírňuje příznaky astmatu a dušnosti. Tepidárium je místnost vyhřívaná suchým teplem s teplotou mezi 55 a 65 °C. Slouží k prohřátí těla, uvolnění svalového napětí a relaxaci organismu.
Hodí se na začátek a konec saunování nebo před masáží.