Steaky a maso

Zdokonalte své kulinářské dovednosti a staňte se mistrem v přípravě steaků z argentinské svíčkové! Tento exkluzivní kurz je ideální pro každého opravdového milovníka masa.
Pod vedením špičkových šéfkuchařů odhalíte všechna tajemství a získáte cenné tipy pro dokonalou úpravu tohoto prvotřídního druhu masa. Nezůstaneme však jen u steaků; čeká vás i příprava lahodných příloh, vytříbených omáček a sladké tečky, která celý gurmánský zážitek završí. Po absolvování se z vás stane skutečný profesionál v oblasti úpravy masa!

Co si připravíme? Mezi chody nebudou chybět:
• Carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu
• Steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré a hráškové výhonky
• Stroganoff
• Osvěžující zmrzlina se slaným karamelem a griliášem

Důležité informace před kurzem: Nemusíte se o nic starat! Všechny potřebné suroviny jsou již zahrnuty v ceně kurzu a navíc se můžete těšit na nealkoholické a mírně alkoholické nápoje zdarma po celou dobu trvání.