Kuchařský kurz: To nejlepší ze street foodu

Připojte se k exkluzivnímu kuchařskému kurzu pod vedením mistra šéfkuchaře Jana Křídla, který se koná v srdci Prahy na Holešovické tržnici. Honza, jak mu přátelé říkají, je nejen talentovaný kuchař, ale i vášnivý cestovatel, který s proslulým Chefparade Foodtruckem projel celou Českou republiku i mnoho dalších zemí. Jeho zálibou je neustále sledovat a okamžitě implementovat ty nejžhavější gastronomické novinky, aby je mohl svým studentům naservírovat přímo na kurzu.

Co se během tohoto inspirativního kurzu naučíte?

  • Bang bang chicken – křupavé kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátu s lahodnou arašídovou omáčkou
  • Wasabi burger – neodolatelný burger s pikantním japonským křenem
  • Burrito Grande – autentický mexický pokrm s bohatou náplní z mletého hovězího masa
  • Wasabi majonéza – svěží a pikantní majonéza, která pozvedne každý pokrm o úroveň výš
  • Frutta de la Crema – lehký a osvěžující ovocný dezert na sladké zakončení

V ceně kurzu jsou zahrnuty kvalitní čerstvé suroviny, veškeré potřebné kuchařské vybavení k zapůjčení a samozřejmě i alkoholické i nealkoholické občerstvení. Kurz probíhá v příjemném a malém kolektivu s maximálním počtem 11 účastníků, což zajišťuje individuální přístup. Doba trvání je přibližně 3 až 3,5 hodiny. Hotové kulinářské výtvory si můžete buď hned na místě vychutnat, nebo si je nechat zabalit domů a podělit se o ně s blízkými.