Cukrářský kurz: Příprava makronek
Gurmánský zážitek probíhá v Praze v Holešovické tržnici, kde se nachází Chefparade – Škola vaření.
Celým kurzem vás provede zkušená cukrářka Eva Wolfová, pro kterou se pečení stalo z koníčku plnohodnotnou prací. Co se během kurzu pečení makronek naučíte?
Základní techniku pečení makronek od přípravy těsta a po pečení, přípravu základního krému a možné způsoby dochucení. V ceně kurzu jsou kvalitní suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také alko i nealko občerstvení.
Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky.
Doba trvání je 3–3,5 h. Po ukončení kurzu s sebou vyfasujete svůj cukrářský výtvor a na mail vám přijdou všechny recepty, které si pak můžete vytisknout a dát do své kuchařky. Parkování je možné v areálu Holešovické tržnice přímo před školou vaření (první hodina zdarma).