Základní baristický kurz

Že piccolo neexistuje už víte, ale víte také, jak připravit espresso, které pohladí po duši a nabudí po těle?

Na tomhle 7hodinovém kurzu přípravy kávy v Praze se to dozvíte.
Čeká vás tu kapka teorie a pořádná porce praxe – na vaše kávové umění se budou stát fronty až k sousedům. Harmonogram kurzu: Kurz přípravy kávy začíná v 10:00. V první části se dozvíte potřebnou teorii od správného množství kávy přes ideální hrubost mletí a čas extrakce až po vyladění výsledného chuťového profilu. Ve 12:00 si skočíte na oběd (není v ceně) a pokračuje se praktickou částí kurzu, kde proniknete do tajů přípravy espressa, naučíte se napěnit mléko a vyzkoušíte si latte art. Kurz končí v 16:00 a domů si kromě spousty nových informací odnesete také skripta a certifikát o absolvování. Kapacita kurzu je 5 až 8 účastníků.