Základní baristický kurz
Už víte, že „piccolo“ neexistuje, ale chcete se naučit připravit espresso, které vás opravdu pohladí po duši a nabudí po těle? Na tomhle intenzivním 7hodinovém kurzu přípravy kávy v Praze se to dozvíte! Čeká vás tu potřebná kapka teorie a především pořádná porce praxe – na vaše kávové umění se budou stát fronty až k sousedům.
Harmonogram kurzu:
V 10:00 kurz startuje úvodní teoretickou částí, kde se dozvíte vše od správného množství kávy, přes ideální hrubost mletí a čas extrakce, až po precizní vyladění výsledného chuťového profilu.
Ve 12:00 si skočíte na oběd (není v ceně), po kterém následuje praktická část, kde proniknete do tajů přípravy dokonalého espressa, naučíte se správně napěnit mléko a vyzkoušíte si základy latte artu.
Kurz končí v 16:00. Domů si kromě cenných zkušeností odnesete také podrobná skripta a certifikát o absolvování.
Kapacita kurzu je omezena na 5 až 8 účastníků, pro maximální individuální přístup.