Degustační 6chodové menu v restauraci Chateau Herálec

Na degustační menu Pánů Trčků z Lípy si můžete zaskočit každý den, a to celoročně – rezervaci si můžete vytvořit nejdříve od 13:00 h, servíruje se nejpozději v 19:30 h. Protože se servíruje postupně 6 chodů, jsou jednotlivé porce třetinové oproti klasickému menu. Aktuální degustační menu Pánů Trčků z Lípy* Studený předkrm: roastbeef, nakládané houby, křenový crème fraîche, hořčičná majonéza, nakládané okurky, chlebový crumble Polévka: polévka z červené čočky, brambory, cuketa, klobása, krutony, olej z medvědího česneku Salát: variace z řepy, hruška, jablko, kroketa z kozího sýru, vlašský ořech, balzamikový gel Teplý předkrm: bramborové ravioli, kachní maso, zelí, špek, škvarky, kmínový demi-glace Hlavní chod: jelení hřbet, ořechová krusta, bramborový fondant, černý kořen, květák, olej z medvědího česneku, vinná omáčka Dezert: cheesecake, datlový piškot, pekanové ořechy, karamel s bourbonem, crème fraîche, rozinkové pyré, jablečný kompot, pusinky, zmrzlina ze svařeného vína * Meníčko se mění každou sezonu, aby byly suroviny co nejčerstvější.