Pivní lázně pro ženy – Brno

Zkrášlující procedura pro ženy probíhá v pivních lázních v centru Brna, kde čeká nejprve parní bylinková káď, která zlepšuje krevní oběh, omlazuje pokožku, snižuje stres a zmírňuje bolesti svalů a kloubů.
Pak následuje odpočinek na lehátku a po něm hned další hýčkání v podobě Kleopatřiny koupele plné vitamínů (B1, B2, B6, B12, E, C), minerálů, mléčného cukru, růžového oleje a okvětních lístků růže, při které se pokožka se prokrví a vyhladí. Během koupele si dámy užijí také aromaterapii, která odplaví jakékoli napětí.
U toho samozřejmě člověku vyhládne, proto je nachystané občerstvení v podobě obloženého talíře se šunkou, sýrem, olivami a dalšími dobrotami, které zapijí růžovým vínem.
Celkový zážitek pak dozní při relaxaci na lůžku. Cena koupele v pivních lázních zahrnuje: 20 minut v parní bylinkové kádi 25 minut Kleopatřiny koupele aromaterapii občerstvení (obložený talíř + víno rosé) relaxaci na lehátku  zapůjčení županu, ručníku, prostěradla a pantoflí malý dáreček na závěr K dispozici je sprcha, fén, sprchový gel i odličovač.